Baklagiller grubundan olan nohut bizim kültürümüzde en çok tüketilen gıdalerden birisidir. Nohut mutlaka varlıklı bir gıda değerine sahip bulunduğu amacıyla bilhassa kışın sık sık tüketilir. Ancak nohudu ıslattığınızda yemeğini yapar iken mutlaka nohudun suyunu atmamalısınız.Çünkü o kadar faydalıki birçok önemli hastalığa şi-fa oluyor…De’taylar için gorsele do’kunun
Baklagiller grubundan olan nohut bizim kültürümüzde en çok tüketilen gıdalerden birisidir. Nohut mutlaka varlıklı bir gıda değerine sahip bulunduğu amacıyla bilhassa kışın sık sık tüketilir. Ancak nohudu ıslattığınızda yemeğini yapar iken mutlaka nohudun suyunu atmamalısınız.Çünkü o kadar faydalıki birçok önemli hastalığa şi-fa oluyor…De’taylar için gorsele do’kunun